Nöjda kunder om Benny nässug.

Att min 4 åriga dotter själv springer och hämtar nässugen när hon känner att det börjar täppas till säger allt. Denna produkt är verkligen bra och rensar näsan mycket bra. Dottern har klarat sig från de ”vanliga” sjukdommarna som cirkulerar på förskolan och även fröknarna har undrat varför hon inte blir sjuk som de andra. Detta är en produkt jag verkligen rekommenderar till alla med barn.

– Toni

Överlägsen bästa produkten någonsin för min 3-åriga son!!! Under de sista 6 mån. har han inte behövt ta NÅGON medicin ALLS mot förkylning!!! Jag har rensat hans näsa varje morgon och kväll! Först har jag använt salin nässpray för att mjuka upp intorkat sekret och 5 min. senare använde jag nässugen. Så enkelt är det att hålla sitt barn friskt! Jag skulle rekommendera båda produkter för varje förälder som vill ha lugna nätter samt feber och förkylningsfria barn!

– Mirela

Jag använder Benny nässugen, varje gång min 3 åriga dotter håller på att bli förkyld. Det förlättar andningen hela dagen och på natten, förhindrar att hon får kroniska bihåle inflammation. Hon hade aldrig öron inflammation. Hon frågar efter själv när hon känner att näsan blir täppt, snorig. Hon blir aldrig riktig sjuk, förskylningen går över jätte snabbt.

– Orsi

Just nu får du 30% rabatt på nässug hos forkylnighosbarn.se webbutik.